Καλώς ήλθατε!

Αντίστροφη μέτρηση

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Σχολικό Ημερολόγιο

August 2017
S M T W T F S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

ΣυνδεθείτεΣτατιστικά

Μέλη : 12
Περιεχόμενο : 63
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 111629

Τώρα συνδεδεμένοι

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

HD-CustomCSS

Αρχική

logo3gb1


"Στους γονείς οφείλουμε το ζην

και στους δασκάλους το ευ ζην"

Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.


Καλό καλοκαίρι!

summer2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ: Κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017 η Γραμματεία του σχολείου μας θα είναι ανοικτή κάθε Τετάρτη από 08:30 έως 13:30.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:
Ευχαριστούμε την εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" για την ευγενή και πολύτιμη δωρεά (δωροεπιταγή 80€) προς το σχολείο μας.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ: Σήμερα Πέμπτη, 8/6/2017 παραδώσαμε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης 50 κούτες με ρουχισμό που συλλέξαμε το τελευταίο διάστημα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητάς μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
"
Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη δωρεά, και πιο συγκεκριμένα για τα ρούχα που παραλάβαμε από εσάς. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα είδη διατίθενται στους ωφελούμενούς μας μέσω του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων και του Πολυϊατρείου της "PRAKSIS".
Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή .

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Το σχολείο μας θα βραβευθεί για την επιτυχημένη δράση συλλογής πλαστικών καπακιών, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Ανακύκλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ". Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ και τον Έπαινο που απονεμήθηκε στους μαθητές μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ευχαριστούμε τον κηδεμόνα κ. Γεώργιο Κατσάνο για την ευγενή του απόφαση να χρηματοδοτήσει την αγορά ρολογιών τοίχου που εγκαταστάθηκαν σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας.

Παλαιότερα εδώ


advertisment


Ενδιαφέροντα

Ενημερώσου για τη γρίπη

Συνεχής ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον ιό Ebola

Ιός του Δυτικού Νείλου:Ενημέρωση και επιδημιολογική επιτήρηση

Προστατευτείτε από τον πνιγμό και άλλα ατυχήματα στο νερό


Επίκαιρα

26-10-2014Γιατί αλλάζει η ώρα την Κυριακή; Πότε καθιερώθηκε η χειμερινή και η θερινή ώρα και γιατί έκανε τις αγελάδες επιθετικές... Διαβάστε όλο το άρθρο . Περισσότερα εδώ.

23-09-2014 Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος March

19-08-2014  e-me  Η νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στοhttp://e-me.edu.gr και να συμβάλετε κι εσείς στη δημιουργία της με ιδέες και προτάσεις.


Ενδιαφέρουν

Οδηγίες & Απαντήσεις


            Εδώ μπορείτε να βρείτε απάντηση σε ερωτήσεις και απορίες σας. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε, στείλτε μας την ερώτησή σας στη διεύθυνση: 3gymvyro@sch.gr με θέμα: "Ρωτάτε - Απαντάμε"     1. Πού μπορώ να βρω τα χρήσιμα έγγραφα του τρέχοντος σχολικού έτους (Ωρολόγιο Πρόγραμμα, Πρόγραμμα Συναντήσεων με καθηγητές κ.λ.π.) ; Ακολουθήστε τη διαδρομή:
Το Σχολείο μας (οριζόντιο μενού) > Χρήσιμα
2. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σχολικού και διδακτικού έτους; Το σχολικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους, ενώ το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους και λήγει την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους. 3. Πότε χαρακτηρίζεται επαρκής, πότε ανεπαρκής και πότε ελλιπής η φοίτηση ενός μαθητή; Πληροφορίες εδώ. 4. Πότε και πώς χρησιμοποιούνται στη Διοίκηση οι όροι: ιθαγένεια, υπηκοότητα και εθνικότητα; Δείτε εδώ. 5. Είμαι πάνω από 18 ετών και δεν έχω ολοκληρώσει την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Πώς μπορώ να αποκτήσω απολυτήριο Γυμνασίου; Πληροφορίες εδώ. 6. Ποιες είναι οι επιλογές ενός μαθητή μετά το Γυμνάσιο; Δείτε το σχεδιάγραμμα του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος και τις Ομάδες Προσανατολισμού όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τον νέο νόμο Περισσότερα εδώ. 7. Πώς υπολογίζονται οι τελικοί βαθμοί στα μαθήματα και τί ισχύει σχετικά με την Προαγωγή και Απόλυση; Πληροφορίες εδώ.   Διαβάστε περισσότερα ...

Δημοσκόπηση

Πού θα κάνεις διακοπές φέτος το καλοκαίρι;
 

Μοιραστείτε το

Delicious