Καλώς ήλθατε!

Αντίστροφη μέτρηση

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Σχολικό Ημερολόγιο

January 2018
S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

ΣυνδεθείτεΣτατιστικά

Μέλη : 2
Περιεχόμενο : 70
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 119402

Τώρα συνδεδεμένοι

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

HD-CustomCSS

Αρχική

logo3gb1


"Στους γονείς οφείλουμε το ζην

και στους δασκάλους το ευ ζην"

Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.


Χρήσιμα έγγραφα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017-18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Την Παρασκευή 09/02/2018 και από ώρα 12:00 έως 14:00 θα επιδίδονται οι έλεγχοι προόδου Α' τετραμήνου στους γονείς-κηδεμόνες και θα γίνεται ενημέρωση των γονέων-κηδεμόνων από τους καθηγητές για την πρόοδο και φοίτηση των μαθητών μας. Επίσης, οι κηδεμόνες για τυχόν απουσίες μέχρι την 19.01.2018 θα πρέπει να τις δικαιολογήσουν έως την 22.01.2018 το αργότερον.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παρακαλούνται οι κηδεμόνεςλόγω έλλειψης φύλακα και βλάβης τής τηλεχειριζόμενης κλειδαριάς, να προτιμούν να προσέρχονται στο σχολείο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων για να είναι εφικτό να ανοίξει η αυλόπορτα από τον εφημερεύοντα καθηγητή.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Σήμερα, 21.12.2017, το φορτηγό του "Χαμόγελου του παιδιού" παρέλαβε από το σχολείο μας 12 κούτες με τρόφιμα που συνέλεξε η σχολική κοινότητά μας στα πλαίσια της κοινωνικής υπευθυνότητας που επιδεικνύουμε κάθε χρόνο. Δείτε το αποδεικτικό παραλαβής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Tην Παρασκευή, 22.12.2017, τις 2 πρώτες διδακτικές ώρες θα παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος Βύρωνα. Στη συνέχεια μάθημα (3η, 4η, 5η και 6η ώρες) σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: 
Ευχαριστούμε για την ευγενή δωρεά, 
την κα Τσουβαλά Αγγελική κηδεμόνα του μαθητή Πέτρου Λ. (Α2) (δωρεά γραφικής ύλης), την κα Πολίτου Μαρία κηδεμόνα της μαθήτριας Ειρήνης Σ. (Α5) (δωρεά βιβλίων), την κηδεμόνα του μαθητή Χρήστου Σ. (Β4) (επιτραπέζιο σκάκι προς χρήση της Ομάδας Σκάκι του σχολείου μας) και την κηδεμόνα του μαθητή Δημήτρη Ρ. (Α4) (φυτό και στρωματάκι για την Αίθουσα Λογοτεχνίας) και τον ΣΓ&Κηδεμόνων για τις 3 μπάλλες ποδοσφαίρου, τα 2 αναλόγια μουσικής (Αίθουσα Μουσικής) και την υδρόγειο σφαίρα (Εργαστήριο Φ/Χ).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η αναβληθείσα σχολική εορτή για το "Πολυτεχνείο" θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 27.11.2017, τις 2 πρώτες διδακτικές ώρες. Μετά, μάθημα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Δείτε την 
ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου τού "
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ & ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ" για την παραλαβή των πλαστικών καπακιών που συγκέντρωσε η σχολική κοινότητά μας στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Αισθάνομαι υποχρεωμένη, εκ μέρους όλου του ΣΔ, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να δώσω συγχαρητήρια στους μαθητές, στις μαθήτριες, στην καθηγήτρια Μουσικής κα Γιώτα Σπύρου και στον καθηγητή Καλλιτεχνικών κ. Σπύρο Καρδαμάκη, που συνετέλεσαν στη δημιουργία τής εξαιρετικής σχολικής εορταστικής εκδήλωσης για τον εορτασμό τού "ΟΧΙ 1940", όπως και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννη Κατσιλούλη και στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στην άψογη μαθητική παρέλαση.
Η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα,
Ελένη Δαμαλά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για την ευγενή δωρεά κουρτινών που θα αναρτηθούν στα παράθυρα της Αίθουσας ΣΚΑΚΙ του σχολείου μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: 
Ευχαριστούμε 
για την ευγενή δωρεά τους, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας (διακοσμητικά είδη που θα κοσμήσουν τις κλίμακες του σχολείου μας), τον ΑΣ Ένωση Βύρωνα (3 μπάλες βόλει), τον ΑΣ Αναγέννηση Βύρωνα  (6 μπάλες χάντμπολ) και τον ΑΟ Βύρων (4 μπάλες ποδοσφαίρου).
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δείτε τη νέα σύνθεση του προεδρείου τού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: (Ενημέρωση: 16/10/2017) Την Παρασκευή 13/10/2017 θα πραγματοποιηθούν 5 ώρες μάθημα (οι 1η, 2η, 3η, 4η & 5η του ισχύοντος ωρολογίου προγράμματος) και την 6η ώρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των 5μελών μαθητικών συμβουλίων. Την Παρασκευή 20/10/2017 θα πραγματοποιηθούν 3 ώρες μάθημα (οι , & 6η του ισχύοντος ωρολογίου προγράμματος) και από την 4η ώρα και μετά θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Την Παρασκευή, 29-09-2017 λόγω της προγραμματισμένης ετήσιας απολύμανσης του κτηρίου, θα πραγματοποιηθούν μόνο 3 (τρεις) διδακτικές ώρες: οι 1η, 3η και 6η του ισχύοντος ωρολογίου προγράμματος.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι γονείς & κηδεμόνες των μαθητών της Α' (Πρώτης) τάξης 2017-18 καλούνται την Τετάρτη 27/09/2017, στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας (ισόγειο) σε ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας και συζήτησης για θέματα που αφορούν τους μαθητές, τους ίδιους και το σχολείο.
Από τη Διεύθυνση
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ: Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και τις καθηγήτριες Πληροφορικής κυρίες Ανδριανή Κανελλοπούλου και Ελένη Δαμαλά του σχολείου μας για την ευγενική δωρεά μίας web κάμερας προς χρήση των μαθητών στο Εργαστήριο Πληροφορικής.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: 
Αγαπητοί μαθητές και γονείς, σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης του Δήμου Βύρωνα (χαρτί, πλαστικό & αλουμίνιο) και στη διαδικασία ανακύκλωσης μπαταριών με την ΑΦΗΣΠαρακαλούμε όπως συνεισφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της"PRAKSIS" για την παραλαβή του ρουχισμού και των φαρμάκων που συγκέντρωσε η σχολική κοινότητά μας.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: Η εγγραφή και η ανανέωση εγγραφής των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου μας από τους κηδεμόνες θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 (είναι υποχρεωτικό):
Α΄τάξη 2017-18 > δήλωση κηδεμονίας, στοιχεία επικοινωνίας και υπογραφή στην καρτέλλα μαθητή

Β' & Γ' τάξεις του 2017-18 > επιβεβαίωση ή επικαιροποίηση κηδεμονίας, στοιχείων επικοινωνίας και υπογραφή στην καρτέλλα
Επίσης, ενημέρωση της Διεύθυνσης του σχολείου για τυχόν ζητήματα (χρόνια υγείας ή άλλα προβλήματα ) που αφορούν τους μαθητές και πρέπει να είναι ενήμερο το σχολείο.

agiasmos

ΕΝΑΡΞΗ 2017-18: Tη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 08:30 θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Αμέσως μετά θα δοθούν τα σχολικά βιβλία στους μαθητές. Οι μαθητές να φέρουν μαζί τους άδειες σχολικές τσάντες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Ευχαριστήρια επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου των "Παιδικών Χωριών SOS" για την παραλαβή του ρουχισμού που συγκέντρωσε η σχολική κοινότητά μας.

Παλαιότερα εδώ


advertisment


Ενδιαφέροντα

Ενημερώσου για τη γρίπη

Συνεχής ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον ιό Ebola

Ιός του Δυτικού Νείλου:Ενημέρωση και επιδημιολογική επιτήρηση

Προστατευτείτε από τον πνιγμό και άλλα ατυχήματα στο νερό


Επίκαιρα

26-10-2014Γιατί αλλάζει η ώρα την Κυριακή; Πότε καθιερώθηκε η χειμερινή και η θερινή ώρα και γιατί έκανε τις αγελάδες επιθετικές... Διαβάστε όλο το άρθρο . Περισσότερα εδώ.

23-09-2014 Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος March

19-08-2014  e-me  Η νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στοhttp://e-me.edu.gr και να συμβάλετε κι εσείς στη δημιουργία της με ιδέες και προτάσεις.


Ενδιαφέρουν

Οδηγίες & Απαντήσεις


            Εδώ μπορείτε να βρείτε απάντηση σε ερωτήσεις και απορίες σας. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε, στείλτε μας την ερώτησή σας στη διεύθυνση: 3gymvyro@sch.gr με θέμα: "Ρωτάτε - Απαντάμε"     1. Πού μπορώ να βρω τα χρήσιμα έγγραφα του τρέχοντος σχολικού έτους (Ωρολόγιο Πρόγραμμα, Πρόγραμμα Συναντήσεων με καθηγητές κ.λ.π.) ; Ακολουθήστε τη διαδρομή:
Το Σχολείο μας (οριζόντιο μενού) > Χρήσιμα
2. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σχολικού και διδακτικού έτους; Το σχολικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους, ενώ το διδακτικό έτος αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους και λήγει την 30η Ιουνίου του επόμενου έτους. 3. Πότε χαρακτηρίζεται επαρκής, πότε ανεπαρκής και πότε ελλιπής η φοίτηση ενός μαθητή; Πληροφορίες εδώ. 4. Πότε και πώς χρησιμοποιούνται στη Διοίκηση οι όροι: ιθαγένεια, υπηκοότητα και εθνικότητα; Δείτε εδώ. 5. Είμαι πάνω από 18 ετών και δεν έχω ολοκληρώσει την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Πώς μπορώ να αποκτήσω απολυτήριο Γυμνασίου; Πληροφορίες εδώ. 6. Ποιες είναι οι επιλογές ενός μαθητή μετά το Γυμνάσιο; Δείτε το σχεδιάγραμμα του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος και τις Ομάδες Προσανατολισμού όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τον νέο νόμο Περισσότερα εδώ. 7. Πώς υπολογίζονται οι τελικοί βαθμοί στα μαθήματα και τί ισχύει σχετικά με την Προαγωγή και Απόλυση; Πληροφορίες εδώ.   Διαβάστε περισσότερα ...

Γονείς & Κηδεμόνες

Δημοσκόπηση

Ποιο είδος απορρίμματος γνωρίζεις οτι ανακυκλώνουμε συστηματικά στο σχολείο μας;
 

Μοιραστείτε το

Delicious